MungrArchitecture biedt een volledige waaier van diensten van architecten o.a:

Van een eenvoudige woonhuis naast nieuwe hoog/ utiliteits-bouw ontwerp en konstruktie, met het extra gemak van de “Design-Build optie met een enkele bron verantwoordelijkheids aanpak.

We hebben met succes een aantal gebouwen ontworpen en gebouwd. Wij bieden ook haalbaarheidsstudies en voorontwerp diensten om een succesvol project te garanderen.

Sinds de oprichting, is het doel van MungrArchitecture geweest om bij de restauratie- en nieuwbouwprojecten rekening te houden met het tropenklimaat en het eigentijds bouwen in Suriname.

Bij MungrArchitecture zijn wij ervan overtuigd dat de architectuur van het nieuwe millennium innovatief , futuristisch, maar nog altijd down-to-earth moet zijn, een weerspiegeling van onze samenleving en de economische realiteit, en transdisciplinair in plaats van interdisciplinair dient te zijn, dat is waarom wij het Design- Build” alternatief aanbieden.

We zijn toegewijd aan klanttevredenheid en het gevoel dat elk project dat we ontwerpen of bouwen onze volle aandacht en toewijding verdient.

Neem vrijblijvend contact met ons

               MungrArchitecture